Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η στιλιστική «μάχη» της εξέδρας - Τι φόρεσαν οι επίσημοι στην παρέλαση της Βέροιας;

Εξέδρα's style rocks!
Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου σήμερα, με υπέροχο ανοιξιάτικο ήλιο και η Βέροια έσφυζε από κίνηση, με χιλιάδες κόσμου, άλλοι πιο casual και άλλοι πιο επίσημα ντυμένοι, να κατακλύζουν το κέντρο προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να συνεχίσουν
για καφέ ή φαγητό. Οι εκπρόσωποι των πολιτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών του τόπου μας, αφού ολοκληρώθηκε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Ωρολογίου, κατηφόρισαν την οδό Μητροπόλεως, για να πάρουν τις θέσεις τους επάνω και δίπλα στην εξέδρα. Σίγουρα έκαναν αρκετή προετοιμασία για το outfit της ημέρας, αφού πέρα από τα βλέμματα του κόσμου, επάνω τους έπεσαν και τα φλας των φωτογράφων.
Τι φορέθηκε όμως από κυρίες και κυρίους στην παρέλαση της Βέροιας; Ποιο χρώμα και ποιο αξεσουάρ είχαν την τιμητική τους;


Ξεκινάμε με τις κυρίες της δημοτικής αρχής, που ανέβηκαν στην εξέδρα με μια διαδοχική σειρά του λευκού και του κόκκινου. Η Χριστίνα Γαϊτάνου με κόκκινο κοστούμι και παντελόνι με λευκή ρίγα στο πλάι, που το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρο φάκελο διακοσμημένο με πέτρες και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια. 
Στους τόνους του κόκκινου κινήθηκε και η Θωμαή Στιόκα, επιλέγοντας την κοραλί εκδοχή του, με ένα minima chic σύνολο αποτελούμενο από φόρεμα και μαντό μέχρι το γόνατο, demi opaque καλσόν και μαύρες γόβες. Από αξεσουάρ, επέλεξε μια αντικέ καρφίτσα καμέο στο πέτο, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διπλή πέρλα και μια πλεκτή τσάντα με αλυσίδα.

Χριστίνα Γαϊτάνου, Ελένη Γκόγκα,
Θωμαή Στιόκα, Αντωνία Νικολαΐδου
Μέσα στο concept της Εθνικής Επετείου η Ελένη Γκόγκα, κινήθηκε σε μπλε και λευκό, επιλέγοντας μια ανοιξιάτικη μπλε πλισέ φούστα που σταματούσε στη μέση της γάμπας, με δυο λευκές φάσες στο τελείωμα, μπλούζα στην ίδια απόχρωση του μπλε, γόβες σε ανοιχτό μπλε και κροκό φάκελο σε σκούρο μπλε. Από αξεσουάρ επέλεξε μια διπλή σειρά παντατίφ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια πέρλες.

Μίνιμαλ και ασπρόμαυρη η Αντωνία Νικολαΐδου, επέλεξε το little black dress, λίγο πάνω από το γόνατο, με oversized λευκό σακάκι. Το συνδύασε με μαύρες μπότες ιππασίας και μαύρη bowling τσάντα.

Η Όλγα Γατουρτζίδη σύζυγος του αντιπεριφερειάρχη, επέλεξε ένα κατακόκκινο μαντό με δίχρωμη λευκή - μαύρη φάσα και διακοσμητικά χρυσά κουμπιά. Το «ησύχασε» φορώντας από μέσα μια μαύρη μίντι φούστα και λευκή μπλούζα, ενώ κράτησε μια κλασσική μαύρη καπιτονέ τσάντα με χρυσή αλυσίδα.

Γεωργία Μπατσαρά - Όλγα Γατουρτζίδη
Σε μαύρους και αυστηρούς τόνους οι κυρίες της Βουλής. Η μεν βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου με μαύρο κοστούμι με ζώνη στο σακάκι, παντελόνι σε κλασσική γραμμή, λευκό πουκάμισο, μαύρα σουέτ μποτάκια με τετράγωνο τακούνι, κρεμαστά σκουλαρίκια και απλή μαύρη δερμάτινη τσάντα με μακρύ λουρί. Η δε πρώην βουλευτής και νυν υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, με μαύρο φόρεμα με κομψό ντεκολτέ, μαύρο σακάκι και γόβες, ενώ το σύνολο ολοκλήρωσε με τρεις σειρές λευκές πέρλες στο λαιμό, πέρλες στα αυτιά και ένα γκρενά clutch τσαντάκι.

Άγγελος Τόλκας
Οι κύριοι της Βουλής και της δημοτικής αρχής, πιο περιορισμένοι στις επιλογές τους, επέλεξαν γκρι, μαύρα και μπλε κοστούμια, με τη μόνη στιλιστική πινελιά να «πέφτει» κυρίως στη γραβάτα. Πάντως, αυτή τη φορά, από τους επισήμους στην πρώτη σειρά, ουδείς... αγραβάτωτος! Με γκρι μπλε τουίντ κοστούμι ο Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, λευκό πουκάμισο, μαύρα παπούτσια και γραβάτα σε σκούρο μπλε. 
Με μαύρο κοστούμι και μαύρα παπούτσια ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, επέλεξε ανοιχτό μπορντό γραβάτα με λευκές ρίγες. 
Με σκούρο μπλε κοστούμια και μπλε πιτσιλωτές ή μονόχρωμες γραβάτες ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης. Στα μπλε αλλά με κοστούμι... δίμετρο και ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Διονύσης Κουλουριώτης,
Νίκος Μαυροκεφαλίδης,
Θεόφιλος Κορωνάς
Στα καφέ η «αριστερή» πλευρά της δημοτικής αρχής. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος επέλεξε μια πιο χαλαρή, αλά Μαξίμου εμφάνιση, με σκούρο καφέ κοστούμι, ριγέ πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Στιλιστική πινελιά, η μπορντό πουά κάλτσα. Ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, φρεσκοκουρεμένος, επέλεξε ένα καφε-μπεζ κοστούμι σε σύγχρονη γραμμή, λευκό πουκάμισο και σοκολά γραβάτα. 

«Χαλαροί» για το στιλιστικό κομμάτι οι ένστολοι, που... επιστράτευσαν τις επίσημες στολές τους και τα καλογυαλισμένα τους παπούτσια και χωρίς να πονοκεφαλιάζουν για το τι θα φορέσουν, κατάφεραν όπως πάντα μια αψεγάδιαστη εμφάνιση. Μετά τη στιλιστική «μάχη» της εξέδρας, η μάχη συνεχίστηκε στις καφετέριες και τις ταβέρνες της Βέροιας, για ένα τραπέζι για καφέ ή τον παραδοσιακό μπακαλιάρο.

Δείτε φωτογραφίες:













Κώστας Βοργιαζίδης



Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, Άγγελος Τόλκας, Φρόσω Καρασαρλίδου

Απόστολος Βεσυρόπουλος, Στάθης Σαρηγιαννίδης

Πέτρος Τσαπαρόπουλος









3 σχόλια:

  1. Όλες ήταν στο πνεύμα της ημέρας: η μία μαντάμ με τα κόκκινα, για το αίμα της επανάστασης, η άλλη μανταμ με τα άσπρα, ως ένα των χρωμάτων της γαλανόλευκης. Τουλάχιστον οι Ήρωες πολέμησαν για να επιδεικνύονται οι σημερινοί νεοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε ρε να έρθει εποχή που οι επίσημοι θα έρχονται από το χωράφι κατευθείαν,με την τσάπα και τον γκασμα στα χέρια?Άιντε καταργήστε αυτά τα πανηγύρια και μαντρωστε τον κοσμο να μάθει λίγο ιστορία γιατί έτσι πως πάμε θα λέμε ότι ο Κολοκοτρώνης είναι σέντερ Μπακ στην Τρίπολη και ο Καραϊσκάκης πρόεδρος του Ολυμπιακού.Η 25η Μαρτίου είναι μνημόσυνο ,όχι ζωοπανυγηρι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ρεβανί χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ