Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρελάθηκαν» τα μαγαζιά της Βέροιας και ανακοινώνουν εκπτώσεις 40%, 50%, ακόμα και 60%

Την Πέμπτη το βράδυ θα «βουλιάξει» η Αγορά! Ανοιχτά μέχρι τις 24:00
Σε ρυθμούς «Λευκής Νύχτας» κινείται η πόλη της Βέροιας. Επιχειρηματίες, έμποροι και καταστηματάρχες, ο ένας μετά τον άλλον, ανακοινώνουν πως θα συμμετέχουν ενεργά στον  θεσμό και δεν διστάζουν να προβούν σε 
θεαματικές
εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμα και το 60%. Το μόνο σίγουρο είναι πως την Πέμπτη 21 Μαρτίου, η Αγορά μας, καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, θα ζήσει ιστορικές στιγμές! Ήδη, το καταναλωτικό κοινό «ζεσταίνει» το πορτοφόλι του για να επωφεληθεί από τις μοναδικές εκπτώσεις.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, ο οποίος υποστηρίζει έμπρακτα τον συγκεκριμένο θεσμό. Μάλιστα, όπως τονίζεται, η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική με μουσική, ζογκλέρ, μάγους, πλούσιες γλυκειές…. εκπλήξεις και ειδικές τιμές! Η Λευκή Νύχτα είναι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς (για τέταρτη χρονιά!), διότι χτίστηκε με αγάπη, μεράκι και διάθεση, γεμάτη από φως και λάμψη.

3 σχόλια:

  1. Μαγκιές, την άλλη εβδομάδα γιατί δεν το κάνετε που θα έχει πληρωθεί ο κόσμος? Το ίδιο και blackfriday. Μόνο στην Ελλάδα αυτές οι εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ"
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τιμές πάντως κάθε φορά δεν είναι καθόλου χαμηλές εδώ που τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ