Εκδήλωση της Μητρόπολης για την 25η Μαρτίου στη Νάουσα

Το Χρυσό Μετάλλιο του Απ. Παύλου στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Μελέτιο Κουράκλη
Την Δευτέρα 25 Μαρτίου το βράδυ στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα, διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας εκδήλωση για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου. Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο Διευθυντής Θρησκευτικού του Γ.Ε.Σ. Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Κουράκλης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η συμβολή του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους».
Την εκδήλωση πλαισίωσε η Παιδική Χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου. Xαιρετισμό απηύθυνε o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Την ευθύνη της εκδηλώσεως είχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, ο οποίος παράλληλα παρουσίασε δύο συλλεκτικές παραδοσιακές φορεσιές, δωρεά της κ. Μαρίας Μαλούνα στον Ιερό Ναό Παναγίας Ναούσης που θα εκτίθενται στο εξής στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ».
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος τίμησε με το Χρυσό Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Μελέτιο Κουράκλη, Διευθυντή Θρησκευτικού του Γ.Ε.Σ.. Παράλληλα ευχαρίστησε τα παιδιά της χορωδίας, τα οποία τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια. Δείτε φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ