Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο βήμα για τον γνωστό γιατρό Πέτρο Κηρυττόπουλο

Μετά από 11 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας, ο αγαπητός γιατρός της πόλης, Δρ Πέτρος Κηρυττόπουλος, ξεκινά να παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες, με τη βαθιά γνώση και την εμπειρία που κατέχει, στον νέο του χώρο. Ο γιατρός θα μπορεί πλέον να
υποδέχεται τους ασθενείς στο ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο της Βέροιας, Μητροπόλεως 48 - 4ος όροφος  (πάνω από τα Goodys), τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 25600.

Ο Πέτρος Κηρυττόπουλος είναι Ειδικός Παθολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οξειδωτική καταπόνηση του Σακχαρώδη Διαβήτη και της ΧΑΠ.

Στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγονται βραβεύσεις στο Ευρωπαϊκό Αλλεργιολογικό Συνέδριο, πρωτιές σε Πανελλήνια και Βορειοελλαδικά ιατρικά συνέδρια, δημοσιεύσεις σε έγκριτα Ελληνικά και Διεθνή ιατρικά περιοδικά, εκατοντάδες ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή ιατρικά συνέδρια και συμμετοχές ως ερευνητής σε Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές ιατρικές μελέτες.


Στη διάρκεια της θητείας του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, υπήρξε συνεργάτης και μετέπειτα υπεύθυνος στα Παθολογικά Ιατρεία Υπέρτασης, Λιπιδίων και Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και στο Ρευματολογικό, Αιματολογικό και Γαστρεντερολογικό Ιατρείο - Ιατρείο Ηπατιτίδων.

Πολλές ευχές να είναι πάντα γερός και να συνεχίσει να φροντίζει την υγεία μας, με τον ίδιο ζήλο και την ξεχωριστή ιατρική και ανθρώπινη ματιά του! 

5 σχόλια:

  1. Καλές δουλειές πουλί'μ που είμαι σίγουρη πως θα έχεις να συνεχίζεις να διαπρέπεις και ως ιδιώτης ιατρός με όλη την ευλογία που κουβαλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο καρδιας ευχομαι τα καλυτερα ...
    συνέχιζε πάντα οπως είσαι
    πρωτα ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρο σου εύχομαι να είσαι γερός καλές δουλειές και ο θεός να σ' έχει πάντα καλά. Είσαι ο καλύτερος και να παραμενεις ο καλυτερος γιατρος και ανθρώπος . Τα καλύτερα εύχομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ