Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Η Βέροια θα τερματίσει πρώτη»

Μετά την ολοκλήρωση του Ημαθιώτικου ντέρμπι μεταξύ της Αγκαθιάς και της Βέροιας, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και το ισόπαλο αποτέλεσμα, οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν στις καθιερωμένες δηλώσεις. Στην εμφάνιση της ομάδας του
αλλά και την πεποίθησή του ότι η Βέροια θα τερματίσει πρώτη στο Πρωτάθλημα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Βέροιας Σάκης Θεοδοσιάδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και με ιδιαιτερότητες παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, λόγω εντοπιότητας. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά όσο περνούσε η ώρα η ομάδα βρήκε τα πατήματά της απέναντι σ' έναν καλό αντίπαλο, βρήκε το ρυθμό της, δημιούργησε προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία αλλά μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Κινδυνέψαμε περισσότερο από στατικές φάσεις, κυρίως από τα μεγάλα πλάγια του Γκελοσάνι. Από κει και πέρα δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά.

Κάτι που έχω πει πολλές φορές είναι ότι, παρόλο που τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δεν έχουμε πάρει τη νίκη, η ομάδα διεκδικεί το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και ό,τι δεν πήραν τα παιδιά στα τελευταία τρία παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάρουν στην συνέχεια.

Ότι και να βρεθεί στο δρόμο μας θα το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε ανθεκτικοί, είμαστε ευέλικτοι και πρέπει να το πάρουν κάποιοι χαμπάρι πως, είτε το θέλουν, είτε όχι, η Βέροια θα τερματίσει πρώτη γιατί το αξίζει, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.


Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έμειναν πέντε παιχνίδια και τα αντιμετωπίζουμε ένα - ένα, ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πρώτα κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και μετά τι κάνουν οι αντίπαλοι.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητής της Αγκαθιάς Σταύρο Κωστογλίδη. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Να ευχαριστήσω σήμερα τον κόσμο και της Βέροιας και της Αγκαθιάς, που δημιούργησαν ένα θερμό κλίμα, που όμοιό του είχαμε χρόνια να δούμε στα γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ