Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανησυχία για τις εορταστικές εκδηλώσεις - Στη λίστα «υψηλού κινδύνου» και η Βέροια

Προσαγωγές στη χτεσινή μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στην κυβέρνηση το νέο κύμα διαμαρτυριών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως φάνηκε από τα χθεσινά γιουχαΐσματα και τα «απρόοπτα» στη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα. Ακόμα
μεγαλύτερο προβληματισμό όμως προκαλεί στην Ελληνική Αστυνομία το ενδεχόμενο οι αντιδράσεις αυτές να πάρουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις σήμερα, στη διάρκεια των στρατιωτικών παρελάσεων και γι' αυτό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται επί ποδός.

Σε επιφυλακή θα είναι η ΕΛ.ΑΣ. εκτός από την παρέλαση της Αθήνας και σε άλλες περιφέρειες, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, η Πέλλα, η Κατερίνη, η Βέροια, η Έδεσσα και τα Γιαννιτσά.

Όπως προέκυψε από τις προσαγωγές που ακολούθησαν την απώθηση των διαδηλωτών από τις δυνάμεις της αστυνομίας στην παρέλαση της Αθήνας, οι διαδηλωτές ήταν στελέχη της ΛΑΕ και του ΔΗΚΚΙ. 

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;; ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ "ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ