Quantcast

http://picasion.com/

Στις απονομές του Final Handball εφήβων ο Τζαφερόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Final Handball εφήβων 2019 στην πόλη της Βέροιας. Μεγάλη κερδισμένη του τουρνουά ήταν η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία σήκωσε την κούπα, καθώς επικράτησε με 22-20 του Φοίβου Συκεών. Μετά την ολοκλήρωση του τελικού
έγιναν και οι καθιερωμένες απονομές. Ο καταξιωμένος διαιτητής Μιχάλης Τζαφερόπουλος κλήθηκε από την ομοσπονδία, προκειμένου να δώσει τα μετάλλια και να βραβεύσει τους καλύτερους αθλητές. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα της διαιτησίας με πολλές και σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ο ίδιος, μετά την λήξη του Final Handball ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και ευχήθηκε στους νεαρούς αθλητές καλή σταδιοδρομία, με πολλές διακρίσεις και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ