Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στο Σπίτι της Βεργίνας

Η Βουλευτής Β’ Αθήνας και υποψήφια Ευρωβουλευτής κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο, 16 Μαρτίου, το Σπίτι της Βεργίνας μαζί με τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλο, συνεργάτες τους και μέλη της ΔΗΜΤΟ Βεροίας. Η κ. Ασημακοπούλου
ενημερώθηκε για το ιστορικό ίδρυσης και δράσεων της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και ιδιαίτερα για το Σπίτι της Βεργίνας, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. , ο οποίος αναφέρθηκε σε κάθε Δομή ξεχωριστά και στο έργο που επιτελείται.
Η Βουλευτής της ΝΔ επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και υποσχέθηκε την υποστήριξή της στο έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στο εγγύς μέλλον, ως προς την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα και ακολούθως ξεναγήθηκε στους χώρους του Σπιτιού. Στον αποχαιρετισμό, τα παιδιά πρόσφεραν στην διακεκριμένη επισκέπτη ένα έργο που φιλοτέχνησαν με τη φροντίδα της Διευθύντριας Κοινωνικής Λειτουργού κ. Ελίζας Καραβασίλη.



2 σχόλια:

  1. Πολιτική: ιπποδρομία Δουρείων Ίππων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τραγικό να επισκέπτεσαι δομές για το παιδί και από την άλλη να υπερασπίζεσαι τον Γεωργιάδη που κατηγορήθηκε για βιασμό και traficking παιδιών στην Μολδαβία! Η υποκρισία περισεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ