Quantcast

http://picasion.com/

Ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Βέροιας

Συνεχίστηκαν κι αυτή την εβδομάδα, με ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες, οι ασφαλτοστρώσεις στο πλαίσιο του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιία» σε διάφορους δρόμους της Βέροιας. Όπως ανακοινώθηκε, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η έναρξη νέου κύκλου ασφαλτοστρώσεων στην προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των συνθηκών του οδικού δικτύου του Δήμου Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις στις παρακάτω οδούς:

· Τμήμα στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Ηπείρου
· Οδός Ψαθά
· Τμήμα της οδού Υακίνθου
· Οδός Ευαγόρα
· Οδός Μίνωα
· Τμήματος της 16ης Οκτωβρίου

5 σχόλια:

  1. Επιλεκτικη ΗΤΑΝ και η ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ,Αλλα μεχρι σημερα την Ξεσασαν,ενω την μνημονευουν ακομη στους Κατοικους..3. Πολυκατοικιων που Υπαρχουν εκει, Η ειρωνια ειναι οτι και στα γυρω Οικοπεδα.Εντος Σχεδιου,Δεν μπορι κανεις να επισκευφθει την περιουσια του,Παρ οτι εχουν πανω απο 10.χρονια την υπεραξια τους.Αληθεια που πηγαω αθτα τα χρηματα- καο νοων νοειτω .Καλο ΒΟΛΙ στις επομενς καλπες.////.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το ρε φίλε (εσύ βγάζεις νόημα σε αυτά που γράφεις;) εδώ δεν μπορείς να γράψεις, πόσο μάλλον να κρίνεις αντικειμενικά πράξεις και πρόσωπα ; Άστο και κοίτα να βγάλεις κάπου αλλού το όποιο άχτι σου. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και να γράφεις.

      Διαγραφή
  2. Για βγάλε και καμιά άλλη φωτογραφία από τους γυρο δρόμους να δούνε όλοι τα "έργα" που και καλά κάνουν. Αν δεν μπορείς σου στέλνω εγώ μερικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχονται φωτογραφίες από την εγκατελειμενη Βεργίνα. Δυστυχώς οι χιλιάδες επισκέπτες της Βεργίνας φεύγουν απογοητευμένοι από την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το χωριό της Βεργίνας. Οι υπεύθυνοι είναι απόντες και ποτέ δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την Βεργίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη Βεργίνα, αλλά μην προσπαθείτε να φέρετε την καταστροφή με υπερβολές. Ρωτήσατε εσείς τους τουρίστες και σας είπαν ότι φεύγουν απογοητευμένοι από τη Βεργίνα. κάνατε γκάλοπ δηλ. και καταλήξατε σε αυτό το συμπέρασμα. Και τότε πως εξηγείτε το γεγονός ότι κάθε χρόνο οι τουρίστες γίνονται όλο και περισσότεροι ; με βάση τα στοιχεία του Αρχαιολογικού χώρου. Πες τε ότι θέλετε και άλλα έργα στη Βεργίνα, αλλά μη λέτε βλακείες οι οποίες μπορεί και να βλάψουν τον τουρισμό . Για άλλη μια φορά οι "μηδενιστές Έλληνες" που τα πάντα τα βλέπουν επιπόλαια μόνο άσπρα ή μαύρα και που μπροστά σε αυτό που θέλουν δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε τον τουρισμό από τον οποίο και ζουν. Πόσο σοβαρές και υπεύθυνες μπορεί να είναι τέτοιες ενέργειες; Αλλά δυστυχώς όλα παίζουν τώρα λόγω εκλογών. Αυτοί είμαστε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ