Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Αρχιεπίσκοπο συνάντησε ο Τόλκας

Τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Άγγελος Τόλκας. Ο Αρχιεπίσκοπος και ο υφυπουργός αναφέρθηκαν στο μεταναστευτικό ζήτημα, το οποίο ο κ. Τόλκας χαρακτήρισε
παγκόσμιο φαινόμενο, ενώ εξήρε το έργο της Εκκλησίας και της «Αποστολής» για την πολύτιμη στήριξή της. «Συζητήσαμε για τη μεγάλη συμβολή της Εκκλησίας και τους τομείς που μπορούμε να αναζητήσουμε νέες συνεργασίες για το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού» δήλωσε ο κ. Τόλκας και σημείωσε ότι «ήταν μία σημαντική συνάντηση και σ’ αυτό το πλαίσιο οι καλές σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν, ώστε να έχουν αποτελέσματα που θα ευνοούν τους ανθρώπους, τη χώρα και τις τοπικές κοινωνίες».
Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του υφυπουργού και υπογράμμισε πως «η Εκκλησία πάντοτε είναι διατεθειμένη να βοηθήσει στα προβλήματα της κάθε εποχής και της κάθε κοινωνίας».


3 σχόλια:

  1. Και τον Ιησού να συναντήσει, δεν τον σώζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς! με πρόλαβες.
      άλλα και όλους όσους είναι με τις ΄΄ΠΡΕΣΠΕΣ΄΄

      Διαγραφή
  2. Έκανες το μοιραίο λάθος για λίγους μήνες εξουσίας και εκτός αυτού στιγματίστηκες για μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ