Quantcast

http://picasion.com/

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ηλίας Τσιφλίδης

Μια νέα ανεξαρτητοποίηση είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας. Ο Ηλίας Τσιφλίδης, με επίσημη επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα
Βέροια». Να θυμίσουμε πως ο δημοτικός σύμβουλος, με καταγωγή από τη Νέα Λυκογιάννη, στις εκλογές του 2014 είχε έρθει πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαγιάννη με 872 σταυρούς προτίμησης.
Είναι η δεύτερη αποχώρηση μέσα σε λίγες εβδομάδες, μετά και την ανεξαρτητοποίηση της Σοφίας Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Τσιφλίδης θα κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη.

3 σχόλια:

  1. Για το γιατρό υποψήφιο δεν λέτε κάτι που έφυγε από υποψήφιο δήμαρχο.δεν το μάθατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ηλίας είναι ευγενής άνθρωπος. Και χαμηλωχ τόνων. Νομίζω ότι αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν απασχόλησε ποτέ δυσάρεστα το ΔΣ, σε αντίθεση με άλλους αποχωρήσαντες που έκαναν πολύ θόρυβο, για το εαυτούλη τους πάντα.
    Να τα λέμε και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ