Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Ακυρώνεται η επίσκεψη Παππά στη Βέροια - Επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα

Ακυρώθηκε πριν λίγα λεπτά το πρόγραμμα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στη Βέροια, εξαιτίας της ονομαστικής ψηφοφορίας για το ασυμβίβαστο των ευρωβουλευτών, που περνά σήμερα το απόγευμα από τη Βουλή. Η προγραμματισμένη
για το πρωί επίσκεψη στο Μουσείο των Αιγών δεν πραγματοποιήθηκε, όπως επίσης και το υπόλοιπο πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί, αφού ο Υπουργός κ. Παππάς έπρεπε να επιστρέψει εσπευσμένα στην πρωτεύουσα για την απογευματινή ψηφοφορία στη Βουλή. 

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει πιθανότητα ο κ. Παππάς να ανταποκριθεί σε μέρος των υποχρεώσεών του και να πραγματοποιήσει την ομιλία το βράδυ στον πολυχώρο της Ελιάς, ωστόσο κάτι τέτοιο θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες και αναλόγως με τις πολιτικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.




5 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω το έκτακτο..
    Προγραμματισμένη ήταν η ψηφοφορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα. Ήταν σπουδαία ευκαιρία να δείξουμε οι Μακεδόνες την απόλυτη ικανοποίηση μας από το σύμφωνο Κοτζιά-Ντιμιτρώφ και την ανυπόκριτη αγάπη μας στον υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ψηφοφορία έφυγε η οποία ήταν προγραμματισμένη, ή φοβήθηκε τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άδικα έβαλε τα καλά της για να τον υποδεχτεί η Αγγελικώ. Δεν μίανε με την παρουσία του την Βεργίνα ο ΕΑΜΟσλαύος συριζαίος κατσαπλιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ