Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγκαθιά - Βέροια: Όλα τα βλέμματα στο αυριανό ντέρμπι της Ημαθίας

Στους ρυθμούς του σπουδαίου αυριανού ντέρμπι βρίσκεται η φίλαθλη Ημαθία. Στο γήπεδο της Αγκαθίας, η τοπική Νίκη φιλοξενεί στις 15:00 την Βέροια, σε ένα ματς που αναμένεται να γίνει μπροστά σε πολύ κόσμο, όχι μόνο των δύο ομάδων αλλά και σε αρκετούς ουδέτερους. Τόσο η ομάδα του Σταύρου
Κωστογλίδη όσο και αυτή του Σάκη Θεοδοσιάδη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν μέσα στους πρωταγωνιστικούς στόχους τους. Η «Βασίλισσα», μετά από δυο ισοπαλίες (εκτός Γιαννιτσά, εντός Εδεσσαϊκό) δεν έχει περιθώριο για νέες «γκέλες» και καλείται να γυρίσει στα τρίποντα, σπάζοντας το αήττητο της έδρας της Αγκαθιάς.
Στο απουσιολόγιο του τεχνικού των «κυανέρυθρων» βρίσκονται τα ονόματα του αρχηγού Αλέξανδρου Βεργώνης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως και των τραυματιών Μεληκιώτη, Ζούρκου, Ιωάννου. Από πλευράς γηπεδούχων θα απουσιάσουν ο επίσης τιμωρημένος αρχηγός Γιώργος Ρογγότης και οι ανέτοιμοι Γιαζιτζόγλου, Πέτκος. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Πολυχρόνης του Συνδέσμου Πιερίας, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συντοπίτες του Βρούζο και Κουτσικανίδη.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ»

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι οι εξής:

Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Σοφιανίδης, Μαραγκός, Τρούπκος, Μπακάλης, Μουχάλης, Κανούλας, Μυλωνάς, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Ταϊρης, Χαντζάρας.

ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Ο Π.Σ. Βέροια, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του κρίσιμου, εκτός έδρας, αγώνα μας με την Νίκη Αγκαθιας, την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι, παρέχει τη δυνατότητα στους φιλάθλους μας να ταξιδέψουν δωρεάν με λεωφορείο. Η αναχώρηση του θα γίνει στις 13:30 το μεσημέρι από την Ελιά. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι αύριο Σάββατο στις 14:00 στο 6974077834, email: eleytheriadhs@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ