Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέταξαν οι αετοί στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς

Με συμμετοχή 80 περίπου παλαιών Προσκόπων και φίλων του προσκοπισμού, μικρών και μεγάλων, γιορτάστηκε στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς η Καθαρά Δευτέρα, με προσκοπικό φασουλοταβά, νηστίσιμα εδέσματα, χορό, τραγούδια και πέταγμα χαρταετού. Ο καθαρός ορίζοντας, το αεράκι,
η καλή διάθεση, η αγάπη, το γνωστό προσκοπικό πνεύμα και η χαρά των παιδιών, ήταν τα υλικά που έκαναν το φασουλοταβά κατά γενική ομολογία τον «καλύτερο ever». Οι διοργανωτές με επίσημη ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν θερμά το καφέ ουζερί «Η γωνιά» και τον Νίκο Καλογήρου για το ψήσιμο του φασουλοταβά, τον Γιώργο Κυβεντίδη για την φροντίδα της ηχητικής κάλυψης, το βιβλιοπωλείο Χασιώτη για την προσφορά των βραβείων των χαρταετών και τα μέλη και τους φίλους της Προσκοπικής κίνησης που τους έδωσαν χαρά με την παρουσία τους.
Η γιορτή έκλεισε φωνάζοντας όλοι μαζί με μια φωνή: «Καλή Σαρακοστή»! Δείτε φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ