Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και σε 5-6 εβδομάδες, θα είμαστε πρωταθλητές!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι φανατικοί οπαδοί της Βέροιας μετά και την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής. Η «Βασίλισσα του Βορρά» πέρασε εύκολα από τον Λαγκαδά επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-3, την ώρα που ο Άρης Παλαιοχωρίου άφηνε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς
στον Αλμωπό. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας «σκαρφάλωσε» η Τρίγλια (5 βαθμούς πίσω από τη Βέροια), η οποία νίκησε με 3-0 τα Κύμινα. Η επόμενη αγωνιστική είναι το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον Άρη και τη Βέροια. Οι «κυανέρυρθοι» βολεύονται ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε το σύνθημα για νίκη που θα σημάνει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στο πλευρό της η «Βασίλισσα» θα έχει και πολλούς φιλάθλους της, που θα την συνοδεύσουν σ' αυτήν την δύσκολη έξοδο. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Football League. Για αυτό άλλωστε στα χείλη των οπαδών ακούγεται συνέχεια το σύνθημα «Και σε 5-6 εβδομάδες, θα είμαστε πρωταθλητές!»


Η βαθμολογία της Γ' Εθνικής

1. Βέροια 51
2. ΠΟ Τρίγλιας 46
3. Άρης Παλαιοχωρίου 45
4. Νίκη Αγκαθιάς 44
5. Εδεσσαϊκός 38
6. Αλμωπός Αριδ. 38
7. Μακεδονικός 35
8. Αγροτικός Αστ. 34
9. ΑΣ Γιαννιτσά 33
10. ΠΑΟ Κουφαλίων 18
11. Ολυμπιακός Κυμ. 18
12. Μελιτέας Μελίτης 15
13. ΑΠΕ Λαγκαδά 13
14. Ερμής Αμυνταίου 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ