Quantcast

http://picasion.com/

Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στον ΟΑΕΔ - 14 άτομα στην Ημαθία

Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει εκ νέου την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πεντακοσίων (500) ατόμων τετράωρης απασχόλησης 24/μηνης διάρκειας (και όχι πέραν της 2/7/2021) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των κτιρίων του
Ο.Α.Ε.Δ. Στην Ημαθία προκηρύχθηκαν συνολικά 14 θέσεις ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, που κατανέμονται ως εξής:



- 6 θέσεις - ΕΠΑ.Σ-ΙΕΚ Βέροιας
- 1 θέση - ΚΠΑ2 Βέροιας
- 1 θέση - ΚΠΑ2 Αλεξάνδρειας
- 5 θέσεις - ΒΝΣ Νάουσας
- 1 θέση - ΚΠΑ2 Νάουσας


Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός είχε ακυρώσει τη διαδικασία του διαγωνισμού και τις αιτήσεις που είχαν κατατεθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου να επανεκδώσει νέα προκήρυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση - υπεύθυνη δήλωση ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr ).


Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα καταστήματα αυτής, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων, στους οποίους αυτά εδρεύουν, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ