Quantcast

http://picasion.com/

Η Βέροια στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής!

Είναι γεγονός! Η Βέροια θα εκπροσωπηθεί από 4 αγωνιστικές ομάδες μαθητών Δημοτικού & Γυμνασίου στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής στην Αθήνα! Συμμετέχοντας με 22 αγωνιστικές ομάδες, αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα οποιουδήποτε διαγωνισμού Ρομποτικής στην Ελλάδα, η Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας πήρε μέρος στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή, 10/2 στο κολλέγιο Anatolia στη Θεσσαλονίκη.

Η Ακαδημία, αποφασισμένη να δώσει την εμπειρία της συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές αντί επιλογής των καλύτερων, κατέβασε στο διαγωνισμό 75 μαθητές! Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν απέναντι σε ομάδες από όλη την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από μια διαδικασία η οποία ανέδειξε 4 ομάδες της Ακαδημίας που προκρίθηκαν στον τελικό της Αθήνας!

Η Ακαδημία συνεχάρη όλους τους μαθητές για την εξαιρετική τους παρουσία και ευχήθηκε να πέρασαν όλοι καλά, ασχέτως του αποτελέσματος τους. Άλλωστε, όπως είχε επικοινωνήσει εξ’ αρχής η Ακαδημία, στόχος της συμμετοχής των μαθητών δεν ήταν η διάκριση αλλά η εμπειρία, η διασκέδαση, ο φιλικός ανταγωνισμός και η αξιοπρέπεια.

Τα συγχαρητήρια έλαβαν επίσης και οι γονείς των μαθητών, οι οποίοι υποστήριξαν και επιβράβευσαν τα παιδιά τους, είτε κέρδισαν είτε έχασαν.

Όσο για τη συνέχεια, η Ακαδημία ανακοίνωσε πως τα μαθήματα της συνεχίζονται κανονικά με την προετοιμασία για τον τελικό της Αθήνας να έχει ήδη ξεκινήσει. Επίσης, οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Ρομποτικής Φεβρουαρίου συνεχίζονται για λίγες ακόμα ημέρες, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 697 0036 427.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ