Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμη να... ξεφύγει η «Βασίλισσα»

Στα γειτονικά Γιαννιτσά θα μεταβεί αύριο Τετάρτη η Βέροια, η οποία στις 3μμ θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανέρυθροι», σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες
τους, με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη να μην υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των τραυματιών Μεληκιώτη και Ιωάννου. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Τσέτσιλας του Συνδέσμου Γρεβενών, με βοηθούς τους συντοπίτες του Φαλτάκα και Στεφούλη. Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Λεφίδης, Ζούρκος, Ταϊρης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Παπουτσίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Τσιότρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ