Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Valentine's Day στο «Corner of Flavors»: Χαρίστε τις πιο ερωτικές τούρτες από 10€!

Και delivery με ένα τηλέφωνο στο 23310 60006
Αγίου Βαλεντίνου... Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου έφτασε. Θέλετε να ξετρελάνετε τον Βαλεντίνο ή τη Βαλεντίνα σας και να γλυκάνετε τον έρωτά σας; Το «Corner of Flavors» ετοίμασε για όλους τους ερωτευμένους,
λαχταριστές αγαπησιάρικες τούρτες και υπέροχα δωράκια! Όμορφα κουτάκια και πακέτα δώρου με γλυκά και σοκολατάκια, λαχταριστές τούρτες, μπαλόνια με μηνύματα αγάπης και μπουκάλια κόκκινου κρασιού και σαμπάνιας! Δώρα γεμάτα αγάπη, διότι ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι!
Χαρίστε μια χειροποίητη τούρτα, σε πολλές αγαπημένες γεύσεις, κατακόκκινες, σοκολάτα ή λευκές, στρόγγυλες ή σε σχήμα καρδιάς και στείλτε το πιο γλυκό και απολαυστικό μήνυμα στο άλλο σας μισό... με μόλις από 10€!

Και επειδή σας σκεφτόμαστε, με ένα τηλεφώνημα στο 23310 60006, μπορείτε να τα έχετε στην πόρτα σας ή όπου αλλού επιλέξετε να γιορτάσετε τον έρωτά σας, όλα τα προϊόντα του «Corner of Flavors», με υπηρεσία delivery που λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ!

Corner of Flavors

Μητροπόλεως 22 με Λουτρού 1 (γωνία), Βέροια
☎️ 23310 60006

Προσφορές - Προσφορές - Προσφορές!
Και μην ξεχνάτε... τις απίστευτες προσφορές του «Corner of Flavors»:
Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή, απολαύστε όλα τα μαγειρευτά πιάτα ημέρας με ΜΟΝΟ 3€! Κάθε μέρα θα βρείτε και διαφορετικό μενού σε μαγειρευτά. Κάντε like στη σελίδα στο facebook ΕΔΩ ή στο Instagram ΕΔΩ για να βλέπετε το μενού που θα αναρτάται κάθε μέρα.

Δοκιμάστε και τα τρία εκπληκτικά πακέτα προσφορών Φεβρουαρίου, σε απίστευτες τιμές! Με την επιλογή 2 ή παραπάνω πακέτων, ΔΩΡΟ από εμάς το γλυκάκι, διότι πάντα υπάρχει έξτρα χώρος!!!
• Όλα τα πακέτα ισχύουν έως και τις 28/2, τόσο για το κατάστημα όσο και για delivery.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ