Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ για τις τηλεφωνικές απάτες

Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ζήτησε από το ΕΣΡ να επαναδημοσιευθεί το τηλεοπτικό και το ραδιοφωνικό σποτ για τις τηλεφωνικές απάτες. Το σποτ δημιουργήθηκε με αφορμή περιστατικά στα οποία επιτήδειοι, προσποιούμενοι
τηλεφωνικά τους αστυνομικούς ή/και άλλους κρατικούς λειτουργούς, αποσπούν χρήματα κυρίως από ηλικιωμένους πολίτες, προφασιζόμενοι ότι με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν οι νομικές συνέπειες σε βάρος συγγενή τους (συνήθως του παιδιού τους), που δήθεν προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Τα σποτ αναπαριστά τη μεθοδολογία των δραστών και περιέχουν χρήσιμες συμβουλές ώστε οι πολίτες να αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη μορφή απάτης, να αποφεύγουν το ενδεχόμενο θυματοποίησής τους και παράλληλα να συμβάλλουν στην εξιχνίαση τέτοιων υποθέσεων. Δείτε το βίντεο της αστυνομίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ