Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Άλλη μια δίκαιη νίκη»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του επί των Κουφαλίων, την κατάκτηση τριών βαθμών και της κορυφής στη βαθμολογία, εξέφρασε στις δηλώσεις του με το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και χαρακτήρισε τη νίκη δίκαιη. «Ήταν άλλη μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, διαχειριστήκαμε σωστά τα ημίχρονα, δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις και βάλαμε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δυο γκολ. Αν στην τελική προσπάθεια είχαμε καθαρό μυαλό, θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Να αυξήσουμε την ψυχολογία και της ομάδας και των παικτών ατομικά. Η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί και όσο βαίνουμε προς το τέλος, αυτό είναι στο μυαλό μας. 
Αυτό που προέχει για εμάς είναι να ξεκουραστούμε. Μέσα στην εβδομάδα δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις και είναι ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επόμενη, απαιτητική εβδομάδα, με τρία κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια, για τα οποία πρέπει να ετοιμαστούμε και να τα διαχειριστούμε όπως και τα προηγούμενα», κατέληξε ο τεχνικός της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ