Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλίμα συνεννόησης η συνάντηση στο Υπουργείο για τη μεταφορά των μαθητών της Ημαθίας

Εν αναμονή θετικών αποτελεσμάτων
Συνάντηση με θέμα την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων μεταφοράς των μαθητών στην Ημαθία, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/2/2019 στο Υπουργείο Εσωτερικών. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Αντωνίου και Φρόσω Καρασαρλίδου, ενώ συμμετείχαν, από πλευράς Υπουργείου Εσωτερικών, οι αρμόδιοι για το θέμα συνεργάτες του Υπουργού και υπηρεσιακοί παράγοντες και από φορείς της Ημαθίας, ο Δ/ντής Ανάπτυξης κ. Γ. Μιχαλιάς, η αρμόδια τμηματάρχης Σ. Τζώγια, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ημαθίας κ. Α. Συμεωνίδης καθώς και ο πρόεδρος των αστικών Νάουσας κ. Η. Ορδουλίδης. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με διάθεση συνεννόησης και επίλυσης του θέματος και αναμένονται θετικά αποτελέσματα το συντομότερο δυνατό.

2 σχόλια:

  1. Γιά διαδικαστικά θέματα ἅτινα ἀπαντῶνται καί ἐπιλύονται εὐχερῶς μέ ἐλάχιστες μεταβολές ἐπί ἐτησίας βάσεως, μόνον θυμηδία προξενεῖ ἡ παρουσία τῶν μελῶν τοῦ Κοινοβουλίου. Τά ἔκαναν πού τά ἔκαναν μαντάρα στό προδοτικό νομοθετικό τους... ἔργο, νά μᾶς λείπῃ ἡ συνδρομή τους καί στήν μετακίνησι τῶν μαθητῶν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμογελάν και προς το φακό τα λουλούδια μας. Κάνουν πως δεν τρέχει τίποτα ε;;;
    Το ραντεβού στις κάλπες έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ