Quantcast

http://picasion.com/

Συλλαλητήριο στον κόμβο της Κουλούρας διοργανώνουν την Τρίτη οι αγρότες

Ανοιχτή εκδήλωση για τις Αγροτικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν το πρωί της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου οι αγρότες στον κόμβο της Κουλούρας. Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας προσκαλεί όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών της Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής,
φορείς, οργανώσεις, συλλόγους και πολίτες, να παραβρεθούν στις 9 το πρωί στο μπλόκο της Κουλούρας. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση: 

«Κορυφώνουμε την κινητοποίηση μας και καλούμε φορείς παράγοντες και τον απλό κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας σε μια προσπάθεια να αναδείξουμε το τεράστιο οικονομικό ζήτημα της περιοχής. 
Με σημαία μας την εξαθλίωση και την πεποίθηση μας να την ανατρέψουμε, ζητώντας μια καλύτερη ζωή για μας και την κοινωνία της Ημαθίας γενικότερα, καλούμε καθολικό Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο συμπαράστασης από τοπικούς Φορείς, Οργανώσεις, Συλλόγους και πρόσωπα.

Η αγροτιά καταρρέει
Η Ημαθία κινδυνεύει
Η τοπική αγορά παραπαίει
Η κοινωνική συνοχή διαλύεται
Θα μείνουμε άπραγοι ;
Όλοι μαζί να διατρανώσουμε την απαίτησή μας για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής. Τον στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ