Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» η Στέγη στην εκδήλωση κατά του Καρκίνου

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» η ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του Καρκίνου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική
Εταιρείας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος», τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, το ΚΕΠ Υγείας και το Κέντρου Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής «Karyo». Μίλησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Παπαχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Μαυρογιώργος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βασίλης Διαμαντόπουλος, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σοφία Κατή και άλλοι.
Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Φουαγέ της Στέγης. Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωση ήταν «όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο» και ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για την πάθηση που αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου σε όλο τον κόσμο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ