Quantcast

http://picasion.com/

Θρίαμβος για τη Μαρία από τα Παλατίτσια - Η μόνη που μπήκε στο σπίτι του MasterChef με τρεις ποδιές

Η πρώτη εμφάνισή της στο Master Chef 3, με την οποία είχε διεκδικήσει θέση στο bootcamp, είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Η 22χρονη Μαρία Τσαπράνη είχε κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, που είχαν αναγνωρίσει στο πιάτο της, τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και την αυθεντικότητα της γεύσης. Είχε μάλιστα συγκινήσει τον Πάνο Ιωαννίδη, καθώς το πιάτο της, εμπνευσμένο από το νόστιμο φαγητό που έφτιαχνε η γιαγιά της, του θύμισε τη δική του γιαγιά. «Από μικρή ήθελα να γίνω μαγείρισσα και με βοήθησε η γιαγιά μου σε αυτό. Ήταν η μόνη που ήθελε να ακολουθήσω το όνειρό μου», είπε αρχικά η Μαρία. «Ο πουρές μελιτζάνας μου θύμισε τη μελιτζάνα που έκανε η δική μου η γιαγιά. Συγχαρητήρια. Και από μένα, φυσικά, έχεις “ναι”» της είχε πει ο Πάνος Ιωαννίδης. 

Η εξαιρετική πορεία της 22χρονης συνεχίστηκε και στο bootcamp, όπου το πιάτο της κέρδισε και πάλι την προσοχή και την αναγνώριση και των τριών κριτών. Με βάση τους νέους κανονισμούς του Master Chef, οι κριτές δίνουν την ποδιά με τα αρχικά τους στον παίκτη που επιθυμούν, προκειμένου εκείνος να περάσει στο σπίτι του MasterChef και να ενταχθεί στην ομάδα τους. Και η Μαρία βρέθηκε με τρεις ποδιές μπροστά της και τους τρεις κριτές να τη διεκδικούν για την ομάδα τους.

Έχοντας δηλώσει εξαρχής πως έχει αδυναμία στον Πάνο Ιωαννίδη, είναι μάλλον αναμενόμενο το ότι φόρεσε τη δική του ποδιά. Μάλιστα, έχοντας σηκωθεί τρίτος, ο Ιωαννίδης έκανε στην άκρη τις ποδιές των άλλων δύο κριτών και έβαλε τη δική του μπροστά στη Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ