Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλίτσα από τον Άρχοντα στο «Stadium»

Γεια και χαρά σ' όλα τα αλάνια της Βέροιας. Τους μάγκες που το παίζουν αρσενικοί και μέσα στο σπίτι η παντόφλα πάει σύννεφο. Λοιπόν για σήμερα σας έχω κάτι ωραίο. Κάνε επιτέλους μια σωστή επιλογή και γίνε Γεωργίου, Ραπτόπουλος και Αλέφαντος μαζί. Πως; Μάθε μπαλίτσα από τον Άρχοντα και έλα στο
καφέ «Stadium» στον Προμηθέα. Εκεί που γίνεται η «Λαϊκή Αγορά» βρε άμπαλε. Στην οδό Θερμοπυλών. Εγώ θα είμαι εκεί Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη! Γιατί; Καλά βρε ντουγάνι ξέχασες ότι έχει Champions League και Europa League; Μιλάμε για ματς φωτιά! 

  • Απόψε βλέπουμε Λίβερπουλ - Μπάγερν και Λυών - Μπάρτσα (10 το βράδυ). Πω, πω, πω! Παιχνίδια να τα πιείς στο ποτήρι. 
  • Αύριο Τετάρτη βλέπουμε Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιούβε και Σάλκε - Μάντσεστερ Σίτυ (10 το βράδυ). Τα πάντα όλα και σε καλή τιμή. 

Άσε την γκρίνια της γυναίκας στο σπίτι και έλα να αράξουμε στο μαγαζί που έχει για τηλεόραση ολόκληρο διαμέρισμα! 8 τετραγωνικά μέτρα οθόνη μόνο για πάρτι σου! Και για επιδόρπιο, σου έχω την Πέμπτη Δυναμό Κιέβου - Ολυμπιακό (10 το βράδυ). Θα περάσει ο γαύρος στην επόμενη φάση του Europa League; Έλα να σου κάνω ανάλυση! Στα εξηγώ ωραία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ