Χαμός σήμερα Δευτέρα στον «Ψιψίκα-Τερτιβανίδη» - Δείτε προσφορές!

Μαρίδα 3,99
Σκάροι 3,99
Τσιπουράκια άγρια 4,99
Με μια πλούσια ψαριά ξεκίνησε η εβδομάδα στο ιχθυοπωλείο του «Ψιψίκα-Τερτιβανίδη», με τα δίχτυα να γεμίζουν με ολόφρεσκα ψάρια από τις ελληνικές θάλασσες και τους πάγκους του με 70 σχέδια ψάρια! Ειδικά για σήμερα Δευτέρα, θα βρείτε: Μαρίδα και σκάρους με 3,99€, τσιπουράκια άγρια με 4,99€, όλα τα μαλάκια, γαρίδες και καραβίδες και μια τεράστια ποικιλία στους πάγκους... 70 σχέδια ψάρια σήμερα στις καλύτερες τιμές της αγοράς όπως μόνο ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» ξέρει να προσφέρει!

Δευτέρα όλη μέρα ανοιχτά!

Και φυσικά, όλα τα σχέδια και ψημένα, με συνέπεια, στην ώρα που δηλώνει ο πελάτης!
Θέλετε να πάρετε το ψάρι σας ψημένο; Ελάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261), διαλέξτε το ψάρι που επιθυμείτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία και θα σας το καθαρίσει, θα σας το ψήσει και αν θέλετε θα σας το φέρει και στο σπίτι σας! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ