Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α'Βάθμιας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Ν. Ημαθίας στηρίζει και συμπαραστέκεται στους δίκαιους αγώνες των αγροτών, που παλεύουν για την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου και καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης του συνδικαλιστικού κινήματός τους. Με δικαστικές διώξεις
και πρωτοφανείς απαράδεκτες διαδικασίες ενάντια σε στελέχη αγροτικών συλλόγων, ο αυταρχισμός της κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων και αγροτών δεν έχει τελειωμό. Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας, γιατί η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί τη βάση της οικονομίας και πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο. Oι αγρότες αποτελούν την βασική κινητήριο δύναμή της οικονομίας και είναι φυσικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν να μετακινούνται και σε άλλους κλάδους της τοπικής αγοράς. Πρέπει άμεσα να δοθούν οι λύσεις στα δίκαια αιτήματα των αγροτών από τους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Πυρινός

2 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο αλληλεγγύη!!! Ξεχάσατε βέβαια τον πρόεδρο του μπλόκου της Χαλάστρας, που εισηγήθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη πέρυσι, να απολυθούν 8 με 10 χιλιάδες εκπαιδευτικοί για να μην τους αυξήσουν την φορολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΩΣ ΄΄ΞΕΧΑΣΑΤΕ΄΄ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ