Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος η Βέροια

Κρατάει την τύχη στα χέρια της
Με αέρα πρωταθλήτριας συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Βέροια. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδης, τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, πηγαίνουν από νίκη σε νίκη και έχουν καταφέρει να φτάσουν μια ανάσα από την κορυφή του
βαθμολογικού πίνακα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει 36 βαθμούς (μ' ένα ματς λιγότερο), ενώ ο Άρης Παλαιοχωρίου έχει 38. Το βλέμμα όλων στρέφεται πλέον στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00. Απομένουν άλλες 11 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.
Πλέον οι «κυανέρυθροι» κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και αν δεν ηττηθούν μέσα στον Άρη Παλαιοχωρίου, τότε είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος βλέποντας την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της νέας διοίκησης, άρχισε σιγά-σιγά να επιστρέφει και πάλι στο γήπεδο και να αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ