Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου

Την περασμένη Τρίτη (29.01.2016) και ώρα 09 μμ το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου έκοψε τη πίτα του στο Γυμναστήριο του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας στην οδό Κοντογεωργάκη, όπου και εκεί γίνονται οι πρόβες χορού. Παρόντες ήταν τα μέλη του
Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΞ Βασίλης Α. Χασιώτης και Νίκος Βουρδούνης, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος, Αναστάσιος Βασιάδης. Συγκεκριμένα μετά το πέρας της καθιερωμένης πρόβας ο χοροδιδάσκαλος του ΠΟΞ Τσιαμήτρος Γιάννης έκοψε την πίτα, ευχόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία, αγάπη και καλή χρονιά.
Ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Βασίλης Α. Χασιώτης έκανε τις απαραίτητες ευχές και ανακοίνωσε την ημερομηνία του ετήσιου χορού και της κοπής της πίτας του Ομίλου (02.03.2019, Σάββατο βράδυ στον πολυχώρο «Ελιά»). Τυχερή στο φλουρί ήταν η χορεύτρια του Ομίλου Κατερίνα Δημούλα. Ακολούθησε φαγοπότι με τα πλούσια εδέσματα, που παρασκεύασαν οι γυναίκες του χορευτικού, καθώς και αυθόρμητος χορός και βλάχικα τραγούδια από τους χορευτές του Ομίλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ