Ο Βεροιώτης μηχανικός Αλέξανδρος Χίρτογλου πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Hochtief

Ένας επιστήμονας που μας κάνει περήφανους
Ζει και εργάζεται εδώ και 5 χρόνια στη πόλη Έσσεν της Γερμανίας στη θέση του project manager για μεγάλη πολυεθνική εταιρία. Ο Βεροιώτης Αλέξανδρος Χίρτογλου επιλέχθηκε να γίνει ο πρωταγωνιστής της διαφημιστικής καμπάνιας της
Hochtief, αφού μέσα από τη δουλειά, την επιμονή και την προσπάθειά του για το καλύτερο, έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στα στελέχη της πολυεθνικής που μεσουρανεί στον κατασκευαστικό τομέα.

Στο βίντεο που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της η εταιρία, παρουσιάζεται ο 31χρονος Αλέξανδρος ο οποίος μιλά για την προσωπικότητα και την καταγωγή του από τη Βέροια, αλλά και τα projects με τα οποία έχει ασχοληθεί και έχει φέρει εις πέρας σε Αυστραλία, Σουηδία και Κάιρο.

Η ζωή και η καριέρα του Αλέξανδρου Χίρτογλου έχει ξεκινήσει δυναμικά, καθώς ο ίδιος επέλεξε το εξωτερικό για ένα φιλόδοξο επαγγελματικό ξεκίνημα. Η οικογένειά του που βρίσκεται στον Σταυρό Ημαθίας του συμπαραστέκεται σε κάθε του βήμα, έστω κι αν το αγαπημένο της πρόσωπο βρίσκεται μακριά. Ο 31χρονος αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα νέων Ελλήνων επιστημόνων που κάνουν τη χώρα περήφανη στο εξωτερικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ