Πέντε τα θέματα που θα συζητηθούν στο «Βεροιώτικο» Περιφερειακό Συμβούλιο

Τη Δευτέρα το μεσημέρι η συνεδρίαση
«Βεροιώτικη» θα είναι η επόμενη τακτική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς σειρά έχει η έδρα της αντιπεριφέρειας Ημαθίας να την φιλοξενήσει, στα πλαίσια της απόφασης να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις στις έδρες όλων των δήμων που ανήκουν στην Περιφέρεια. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας. Πέντε είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν, με πρώτο και πιο σημαντικό θέμα αυτό της Αμάλθειας και του Τελωνείου, για τη συζήτηση του οποίου έχουν προσκληθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς της Ημαθίας. Τα θέματα είναι τα εξής:


Θέμα 1ο: Έγκριση παραχώρησης κατά χρήση τμήματος των υποδομών της εταιρίας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε.» στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), για τη λειτουργία του τελωνείου Ημαθίας, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισηγητής: Κωσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Θέμα 2ο: Έγκριση περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για το έργο «ΣΟΔ / Συντήρηση - επισκευή φωτεινής σηματοδότησης επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Ημαθίας»

Εισηγητής: Κωσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Θέμα 3ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και της Π.Κ.Μ. - Π.Ε. Σερρών για την Πράξη «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης για δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων» και ειδικότερα του υποέργου «Έργα Διαχείρισης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης».

Εισηγητής: Ιωάννης Μωϋσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

Θέμα 4ο: Έγκριση για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών & λοιπών εσόδων της Π.Ε. Ημαθίας.

Εισηγητής: Κωσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Θέμα 5ο: Έγκριση για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών & λοιπών εσόδων της Π.Ε. Κιλκίς.

Εισηγητής: Ανδρέας Βεργίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ