Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και την Τσικνοπέμπτη ο «Πλάτανος» στην Κεντρικής μας βάζει στο... ψητό!

Όλες μερίδες με 6€ - ΟΤΕ TV & NOVA για τους αθλητικόφιλους - Σπιτική ποιότητα
Πολλοί θα συμφωνήσουν πως εδώ θα φάτε τα καλύτερα κρέατα. Πιάτα και μεζέδες φτιαγμένα με σπιτική φροντίδα, που θα καταλάβετε από την πρώτη μπουκιά. Ο «Πλάτανος» στην
Κεντρικής κρατάει ακόμα τη γεύση, την ποιότητα και την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού μεζεδοπωλείου και αποτελεί ένα κλασσικό και οικονομικό στέκι για αυτό που λέμε «για καλό φαγητό». 
Καθημερινά μας ετοιμάζει σπιτικό φαγητό, πιάτα της ώρας, υπέροχους μεζέδες, μας προσφέρει καταπληκτικό τσίπουρο και γράπα και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές! 
Μερίδες με 6€
Ονειρεμένα κρεατικά της ώρας, με ποιότητα και νοστιμιά που δεν υπάρχει... ζυγούρι, κότσι και άλλα μαγειρευτά, ζουμερό και ευωδιαστό κοτόπουλο φιλέτο με κεφαλοτύρι, αφράτα μπιφτεκάκια, θεϊκή πανσέτα, εξαιρετικά σουβλάκια, τηγανιές χοιρινές και κοτόπουλο, πεντανόστιμα και ελαφριά λουκάνικα και άλλα της ώρας, όλα απίστευτης νοστιμιάς! Και με 6€ η μερίδα!
Και επειδή διανύουμε την περίοδο της Αποκριάς, ο «Πλάτανος» φόρεσε τα αποκριάτικά του, ενώ την Τσικνοπέμπτη μας περιμένει να τηρήσουμε ευλαβικά το έθιμο της κρεατοφαγίας και να το... τσικνίσουμε όπως πρέπει! Με τα ψητά, τα μαγειρευτά και τις νοστιμιές που θα έχει ετοιμάσει και τους αγαπημένους μεζέδες του, τον ξακουστό μπάτζο σαγανάκι με αυγό, τον παραδοσιακό φασουλονταβά, μελιτζάνα ψητή γεμιστή, τις χειροποίητες τηγανιτές του πατάτες και ποικιλία από σαλάτες και ορεκτικά.


Και αγώνες για τις παρέες!
Όσο για τους λάτρεις των αθλημάτων, το μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος» διαθέτει ΟΤΕ TV και NOVA, όπου μπορείτε, απολαμβάνοντας το τσιπουράκι σας, να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες, όλων των αθλημάτων.

Μεζεδοπωλείο «Ο Πλάτανος»
Κεντρικής 39, Βέροια
(απέναντι από την Παλαιά Μητρόπολη)
Τηλ. 2331028668 & 6982 537 114













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ