Quantcast

http://picasion.com/

Άλλαξαν την πινακίδα των Σκοπίων στη Γευγελή

«Καλώς ήρθατε στη Βόρεια Μακεδονία»
Άρχισαν οι αρχές των Σκοπίων να εφαρμόζουν την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά και την ρηματική διακοίνωση που έστειλε η Αθήνα. Έτσι στα πλαίσια της Συμφωνίας, σταδιακά θα αρχίσουν να αντικαθίστανται όλες οι πινακίδες στην γειτονική χώρα

και το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας θα αντικατασταθεί με το Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Η αρχή έγινε σήμερα με την πινακίδα στα σύνορα των δυο χωρών στην Γευγελή.
Μόνο που λόγω χρόνου οι σκοπιανές αρχές δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν την νέα πινακίδα, έτσι φρόντισαν να σκεπάσουν την παλιά με χαρτί, που πάνω γράφει Βόρεια Μακεδονία. Σύντομα θα αρχίσουν να αντικαθίστανται και οι πινακίδες στα δημόσια κτήρια και γραφεία. Δείτε φωτογραφίες:










5 σχόλια:

  1. Ὄχι, Γιάννης, Γιαννάκης. Ἐν ἄλλοι λόγοις, ἡ ἀπὸ τιτοϊσμοῦ ἀρξαμένη προπαγάνδα, πλαστογραφία καὶ ὁ νοσφισμὸς τοῦ ἑλληνικοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας συνεχίζονται κανονικώτατα μὲ μόνη τὴν διαφορὰ ὅτι πλέον συνεργάζεται στὸ ἔγκλημα καὶ τὸ καθεστὼς Τσολάκογλ..., ἔ Τσίπρα, ἤθελα νὰ 'πῶ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λέτε κ τα γράφετε τόσο γοητευτικά! Μόνο θα σας παρακαλούσα, να προσέξετε τις οξείες σας... Είναι κρίμα αυτή η οπτική ακαλαισθησία που προκύπτει να χρησιμοποιηθεί ως η μόνη αδυναμία στα κατά τα άλλα άψογα σχόλιά σας. Υποψιάζομαι πως ευθύνεται η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείτε. Θα σας παρότρυνα να μην αποφεύγετε το μονοτονικό, καθώς σήμερα οι νέοι μας μόνον αυτό γνωρίζουν και οφείλουμε εμείς οι παλαιότεροι να τους προσεγγίζουμε συμβαδίζοντας με την εποχή τους. Όπως σοφά παρατήρησαν και κάποιοι πρόγονοί μας, "ὡς ὁμολογουμένας τὰς τοιαύτας βαρείας ἐῶμεν, διὰ τὸ μὴ καταστίζειν τὰ βιβλία..."

      Διαγραφή
  2. Ηττήθηκαν διπλωματικά και παρέδωσαν τα πάντα σε ένα ψευδομόρφωμα που δεν έχει λεφτά να αλλάξει πινακίδες και κολλά παλιόχαρτα από πάνω, τα οποία με τις βροχές και τον ήλιο θα ξεκολλήσουν. Κατάντια. Που τους βρήκαμε;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Έρχεται ο εκλογικός Αρμαγεδδώνας τους.
    Πρώτα απ΄όλα είναι τεράστια ασέβεια και προσβλητική η στάση μας ως χώρα στους νεκρούς ΗΡΩΕΣ προγόνους μας για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Σήμερα ζουν ακόμα τα εγγόνια τους στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όμως το πρόβλημα το έχει και θα το έχει η Ελλάδα μπροστά της συνεχώς με τα αποτελέσματα που θα δημιουργεί η απαράδεκτη, από κάθε άποψη, συμφωνία από εδώ και μπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντρέπεται η ιστορία, παγκόσμια προσβολή αυτό που έγινε, αλλά τι να πείς για μια χούφτα αμόρφωτους και αγράμματους καρεκλοκένταυρους παρτάκηδες. Η ώρα της κρίσης έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ