Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πέταξε» άλλους δύο βαθμούς η Βέροια, 1-1 με Εδεσσαϊκό

Ένα παιχνίδι πραγματικό γειτονικό ντέρμπι, με πολύ πάθος, ένταση και αρκετά καλό θέαμα για τα δεδομένα, παρακολούθησαν οι 400 «ηρωικοί» φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας, παρά το πολικό ψύχος. Η «Βασίλισσα» και ο Εδεσσαϊκός έμειναν στο 1-1, με τους «κυανέρυθρους»
να φέρνουν την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία τους, μετά από αυτήν της περασμένης Τετάρτης στα Γιαννιτσά και να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους διώκτες τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Βεροιώτες αφού στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα! Ο Μεταξάς πήρε τη μπάλα και μπήκε από αριστερά στην περιοχή της «Βασίλισσας» πλασάροντας ιδανικά τον Κοντογουλίδη και γράφοντας το 0-1!

Οι «κυανέρυθροι» παρά το αρχικό σοκ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 20' ο Κανούλας με ωραία προσπάθεια και σουτ λίγο έξω από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 24' οι Βεργώνης και Κανούλας δεν μπόρεσαν από κοντά να σκοράρουν.

Τελικά η ισοφάριση για τους Βεροιώτες ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάκη Κανούλα, το οποίο κέρδισε ο Βεργώνης σε ανατροπή του από τον Χαραβιτίδη.

Παρά την γρήγορη ισοφάριση, οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά την αντίπαλη εστία έως την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Χαντζάρα στο γήπεδο, η Βέροια έγινε πιο επικίνδυνη, με την πρώτη καλή φάση ωστόσο να ανήκει στον Εδεσσαϊκό.

Στο 51' ο Ταουσιάνης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και πλασάρει τον Κοντογουλίδη, όμως η μπάλα αποκρούστηκε από τα πόδια του Κυριακίδη πριν περάσει τη γραμμή και απομακρύνθηκε σωτήρια!

Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 56' είχαν ένα καλό σουτ του Μπλέτσα από το ύψος της περιοχής που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Χαντζάρα.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να ψάχνουν το νικητήριο γκολ και στο 72' η κεφαλιά ψαράκι του Βεργώνη κατέληξε λίγο άουτ, με τον Σκαθαρούδη να κάνει την προβολή λίγο πριν βγει η μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση στο ματς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπλέκονται σε αρκετές «κοκορομαχίες»!

Στις καθυστερήσεις η «Βασίλισσα» είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 91' ο Χαντζάρας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με τον Σοϊλεμέζογλου να παραχωρεί κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ του Εδεσσαϊκού έσωσε την κοντινή κεφαλιά του Βεργώνη, ενώ στο 93' οι Μυλωνάς και Σκαθαρούδης δεν μπόρεσαν από κοντά να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Χαντζάρα, με το 1-1 να μένει έως το φινάλε!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Μπεκιάρη από την Καρδίτσα, ενώ με σωστότερες υποδείξεις ήταν οι συντοπίτες βοηθοί του, Στεφανής και Βογιατζής.

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (57' Παπουτσίδης), Κανούλας (81' Μυλωνάς), Ταΐρης, Τσικόπουλος, (70' Σκαθαρούδης) Μουρατίδης (46' Χαντζάρας)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαμπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης (13' λ.τ. Κωνσταντινίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης (77' Λαφαζανίδης), Τούφας, Παπαδημητρίου, Μεταξάς, Ντόγος (68' Τσιάκαλος).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ