Quantcast

http://picasion.com/

Πρόγραμμα για τον τουρισμό και υποψηφίους συμβούλους παρουσιάζει ο Παύλος Παυλίδης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συνδημότες» υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Παυλίδης, παρουσιάζει το πρόγραμμά του για τον τουρισμό και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βεργίνα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με το
ρεπορτάζ του «Βεροιώτη» ο κ. Παυλίδης θα ξεδιπλώνει το πρόγραμμά του για τον Δήμο της Βέροιας ανά τομείς, σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Η πρώτη θεματική εκδήλωση έχει ενδιαφέρον όχι μόνο για το θέμα της που είναι ο τουρισμός, αλλά και για τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού «Συνδημότες» που θα ανακοινωθούν επίσημα. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Cafe Nikos,
απέναντι από την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Βεργίνας.


3 σχόλια:

  1. Ο νόμος Ημαθίας εκτός απο τον τύμβο της Βεργίνας δεν έχει κάτι άλλο τουριστικά ,για αυτό το λογο τα λεωφορεία φέρνουν κοσμο εκεί και μετα τον φυγαδεύουν απο τον νομο Ημαθίας.Τουρίστα σαββατοκύριακου μονο μπορεί αξιώσει ο τοπος(εκτός αν ρίξει χιόνι μισο μέτρο για τρεις μηνες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις άγνοια για το θέμα φίλε. Γι' αυτό καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Η περιοχή δεν είναι για πολυήμερες διακοπές αλλά είναι για ολιγοήμερες και πάντως όχι για Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πόσα τουριστικά γραφεία ανα την Ελλαδα έχουν διοργανωθεί εκδρομές πολυήμερες για την Βέροια ? Οι ειδικοί(!) μέχρι τώρα ,φιλοξενούν αποστολές δημοσιογράφων από Ισραήλ Καναδά Κίνα Ιαπωνία για την τουριστική προβολή του νόμου ,και εκτός από τον Κινέζο που έχει το μαγαζί στον περιφερειακό άλλο τουρίστα που ήρθε με την οικογένειά του δεν είδαμε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ