Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: «Συνεχίζουμε»

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας συμμετείχε στη σύσκεψη του κλιμακίου Υπουργών με τους αγρότες της Παννελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, στο ΥΠΑΑΤ εκπροσωπούμενος από το προεδρείο του, Τάσο Χαλκίδη (πρόεδρο) Γιάννη Βράνα (αντιπρόεδρο) και Θανάση Παπακωνσταντίνου (γ.
γραμματέα). Η συνάντησή στο σύνολό της απέβη άκαρπη. Από την πλευρά των αγροτών τέθηκαν όλα τα ζητήματα για τα οποία εδώ και είκοσι ημέρες βρεθήκαμε σε κινητοποιήσεις.

Θέματα κόστους παραγωγής, τιμών των προϊόντων, ασφάλισης, φορολογίας, κατασχέσεων, εργατικά, στήριξης, και γενικότερα ζητήματα επιβίωσης του Αγροτικού τομέα. Οι απαντήσεις των Υπουργών είναι ήδη αποκαρδιωτικά γνωστές.

Ο Αγροτικός Σύλλογος μας και οι άλλοι συμμετέχοντες στα πλαίσια της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων δεν υποστέλλουμε την σημαία του Αγώνα παρά τα δυσμενή αποτελέσματα.

Παρά την αποχώρησή μας από τα μπλόκα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για καλύτερες μέρες στον Αγροτικό χώρο και μια άλλη προοπτική περισσότερο ελπιδοφόρα για τους Αγρότες.

Συνεχίζουμε.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ