Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγριεμένη «Ωκεανίδα» - Χιόνια σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια - 15 βαθμούς κάτω ο υδράργυρος!

Αλλαγή του καιρού με βουτιά στις θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και μέσα στις πόλεις της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας. Ο καιρός για σήμερα στη χώρα χαλάει από τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, όπου θα έχουμε νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια καθώς και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Ο καιρός θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο και μέχρι τη νύχτα θα επηρεαστούν και οι υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από τη νύχτα στα βόρεια 5 με 7 μποφόρ.

Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση από τα βόρεια. Παγετός τη νύχτα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα μας από σήμερα βράδυ, πήρε το όνομα «Ωκεανίς». Κύρια χαρακτηριστικά του κύματος κακοκαιρίας θα είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας λόγω της έλευσης αερίων μαζών πολικής προέλευσης από τα βορειοδυτικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και οι πυκνές χιονοπτώσεις τόσο σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα, όσο και κατά τόπους σε πεδινές περιοχές.

Ο καιρός σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια

Χιόνια και θερμοκρασία από -3 έως 0 βαθμούς κελσίου προβλέπεται για αύριο στην Βέροια, ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Κυριακή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 3 βαθμούς. Υποχώρηση της χιονόπτωσης αλλά διατήρηση των χαμηλών θερμοκρασιών τη Δευτέρα, που θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς, ενώ την Τρίτη ο υδράργυρος ανεβαίνει λίγο και θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς κελσίου.
Χιονόπτωση προβλέπεται για αύριο και στη Νάουσα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως -2 βαθμούς κελσίου. Η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή, με το θερμόμετρο να μένει υπό του μηδενός, από -3 έως 1 βαθμό. Υποχώρηση του χιονιά αλλά χαμηλές θερμοκρασίες τη Δευτέρα στη Νάουσα, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από -4 έως 3 βαθμούς. Από -2 έως 7 βαθμοί προβλέπονται για την Τρίτη στην πόλη.
Χιόνια και θερμοκρασία από -1 έως 7 βαθμούς αύριο και στην Αλεξάνδρεια, ενώ χιονόπτωση και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, από -2- έως 2 βαθμούς προβλέπεται για την Κυριακή. Τη Δευτέρα τα χιόνια θα σταματήσουν, αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν, από -3 έως 4 βαθμούς κελσίου, ενώ την Τρίτη ο υδράργυρος στην Αλεξάνδρεια θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ