Quantcast

http://picasion.com/

Το «Νότια Μακεδονία» του Τάσου Αρνιακού και του ΑΝΤ1 ξεσηκώνει θύελλες (δείτε το video)

Η Συμφωνία των Πρεσπών και το ζήτημα της αλλαγής του ονόματος της πΓΔΜ σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας αποτελεί ένα από τα ευαίσθητα θέματα των ημερών, που απασχολεί την κοινή γνώμη και έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων. Η αναφορά, λοιπόν, του μετεωρολόγου του
ΑΝΤ1 Τάσου Αρνιακού ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει αντιδράσεις, σχόλια και πυρά σε βάρος στο ίντερνετ και ειδικά στο Facebook.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε για σοβαρή επιδείνωση του καιρού και αναφέρθηκε στον καιρό της περασμένης Τετάρτης, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περιμένουμε βροχές και καταιγίδες με τοπικές χαλαζοπτώσεις που θα είναι ισχυρές κυρίως στα κεντρικά, το Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανά στο Βόρειο Αιγαίο και τη Νότια Μακεδονία».

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις δεν άργησαν, αφού με τα λόγια του ο έμπειρος μετεωρολόγος φάνηκε να υιοθετεί και να αποδέχεται την ονομασία της γειτονικής χώρας σε Βόρεια Μακεδονία. 


Η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά του πάντως ήταν ότι ο Τάσος Αρνιακός αναφερόταν στους νομούς που βρίσκονται στη Νότια Μακεδονία, μιλώντας με γεωγραφικούς όρους και όχι με πολιτικούς.


2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΜΕ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ