Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες κοτολιχουδιές στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Φιλέτα γεμιστά σε σφολιατένια φωλιά
Κοτόπουλο, αυτό το αγαπημένο κρέας, που τους ξετρελαίνει όλους, παιδιά και ενήλικες και μπορείς να το μαγειρέψεις και να το προσφέρεις στο οικογενειακό τραπέζι με πολλούς τρόπους. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» βρήκε ακόμα περισσότερους, γευστικούς και φυσικά πρωτότυπους και εντυπωσιακούς. Ετοίμασε για εσάς νέα κρεατοπαρασκευάσματα με βάση το κοτόπουλο και σας περιμένει να το δοκιμάσετε. Φιλέτα κότας με edam και μπέικον, τυλιγμένα σε σφολιάτα. Θέλουν μόνο 50 λεπτά στο φούρνο, στους 180 βαθμούς και το αποτέλεσμα... εξαιρετικό!

Και φυσικά, όπως κάθε μέρα, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα, με νόστιμες συνταγές, με βάση το κοτόπουλο, το μοσχάρι και το χοιρινό και με κορυφαίας ποιότητας υλικά.

«Κακομάθετε» την οικογένειά σας, μετατρέποντας το καθημερινό σας τραπέζι σε κουζίνα εστιατορίου. Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», δείτε τι καλό έχει ετοιμάσει, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και σε χρόνο dt, με μηδέν προετοιμασία, γίνεται ο Master Chef της κουζίνας σας!

Τα ετοίμασε ήδη για εμάς το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και μας τα προσφέρει με τις πιο νόστιμες συνταγές, έτοιμα να μπουν στο φούρνο και να ξετρελάνουν! Δε χρειάζεται να ετοιμάζετε επίσημο τραπέζι για να προσφέρετε κάτι ιδιαίτερο...

Οικονομικό πακέτο 3 ειδών από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» δημιούργησε ένα νέο οικονομικό πακέτο με 3 διαφορετικά είδη κρέατος στην τιμή των 16€, για να σας προσφέρει όπως πάντα ποιότητα και οικονομία! Τι περιλαμβάνει το οικονομικό πακέτο του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια»;

1 κιλό κιμά ανάμικτο
1 κοτόπουλο Πίνδος (1500 - 1600 γρμ)
1 κιλό μπριζόλες χοιρινές

Τελική τιμή 16€!


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ