Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να διατηρηθεί στην κορυφή θέλει η «Βασίλισσα»

Το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή η Βέροια. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με ένα ντεμαράζ νικών (9 συνεχόμενες) κάλυψε την σημαντική διαφορά που την χώριζε από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου και τον
"έπιασε" στους 39 βαθμούς, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό στα Γιαννιτσά που ορίστηκε για την άλλη Τετάρτη, 20/2.

Η "Βασίλισσα" συμπλήρωσε έναν γύρο με τον 44χρονο τεχνικό στον πάγκο της (ανέλαβε την 6η αγωνιστική στο 5-3 με τον Μελιτέα εντός), έχοντας απολογισμό 11 νίκες και μία ήττα σε 12 αναμετρήσεις!

Επίσης, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, με 35 γκολ (και ματς λιγότερο), έχοντας "πολυφωνία" στο σκοράρισμα, με πρώτο και καλύτερο τον Κανούλα με 11 γκολ και ακολούθως τους Μπλέτσα με 6 και Βεργώνη με 4 τέρματα!

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι "ροσομπλού" συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς με τον ουραγό Μελιτέα Μελίτης στη Φλώρινα, χωρίς τους Μεληκιώτη (τραυματίας) και Σοφιανίδη (ασθενής), ενώ γυρνούν από τιμωρία οι Μπακάλης, Χαντζάρας, όπως και ο Ιωάννου που αποθεραπεύτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ