Quantcast

http://picasion.com/

Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων από την Ημαθία

18 από Βέροια, 12 από Αλεξάνδρεια και 4 από Νάουσα
Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν και στην Ημαθία οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων από την Περιφερειακή Ενότητα που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο του Κινήματος στις 30 – 31 Μαρτίου στην Αθήνα.
Στην Ημαθία θα υπάρξουν δυο εκλογικά τμήματα. Στη Βέροια, Γραφεία Ν.Ε. Κονίτσης 29 1ος όροφος, όπου και θα ψηφίσουν τα μέλη των Δημοτικών Οργανώσεων Βέροιας και Νάουσας και στην Αλεξάνδρεια, στο Δημαρχείο, όπου θα ψηφίσουν τα μέλη της αντίστοιχης Δημοτικής Οργάνωσης.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9 π.μ. έως στις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Από την Ημαθία θα συμμετέχουν στο Συνέδριο 18 σύνεδροι από τη Βέροια, 12 από την Αλεξάνδρεια και 4 από τη Νάουσα.

2 σχόλια:

  1. Συντρόφια δεν σας σώζει τίποτα, θα το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο.
    Ο αλάνθαστος νόμος της φύσης λέει ότι, όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει και εσείς δεν θέλετε να προσαρμοστείτε.
    Να σας ψηφίσουμε γιατί ; για να βγάλετε βουλευτές οι οποίοι θα παζαρέψουν τις θέσεις τους αλλά και των τοπικών (στελεχών) για συγκυβέρνηση με ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα; Δε σφάξαν ... έβαλαν μυαλό οι ιθαγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί το λες αυτό ; δεν τα είδες τα "ιστορικά στελέχη" στην Καϊλή, έτοιμα είναι και περιμένουν "θέση". Είπαν και εξυπνάδες. Θυμήθηκαν και τα παλιά τότε που ήταν παντοκράτορες και έκοβαν και έραβαν. Αυτοί γιατί να μην θέλουν το παλιό ΠΑΣΟΚ ξανά ; τι άλλο ξέρουν να κάνουν ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ