Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καινοτομία και εξωστρέφεια το όραμα του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη για τη Βέροια

On line 24 ώρες το 24ώρο
Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη. Ο 31χρονος πολιτικός επιστήμονας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τη δυναμική του παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα, τις καινοτόμες
μεθόδους επικοινωνίας και κυρίως με τον φρέσκο πολιτικό του λόγο, που μιλάει στην καρδιά της νέας γενιάς. Η διαδικτυακή του ιστοσελίδα είναι ήδη on line και ο κάθε επισκέπτης μπορεί 24 ώρες το 24ωρο να ενημερώνεται για τις προεκλογικές του δραστηριότητες.

Παρότι η επαφή με τον κόσμο είναι προτεραιότητα την προεκλογική περίοδο, ο Καλλίστρατος αναπτύσσει επίσης επαφές με Δημάρχους και ειδικούς άλλων πόλεων, με σκοπό την εφαρμογή στη Βέροια ιδεών και πρακτικών που πέτυχαν αλλού στην πράξη. Όραμα του όπως ο ίδιος δηλώνει: «μια εξωστρεφής Βέροια».









2 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος είναι άνθρωπος καλών προθέσεων και γνώστης έως ένα βαθμο των προβλημάτων του Δήμου και της Αυτοδιοκησης γενικά λόγω εάν θελετε και της έως σήμερα εμπειρίας του.
    Εμείς οι δημότες ας κάνουμε τις σωστές μας επιλογές σε πρόσωπα όπως ο κ, Γρηγοριαδης με συνέπεια να μπορέσει το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο ,το οποίο θα προκύψει από την εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου(απλή αναλογική)να έχει όραμα για συνεργατική λειτουργία και σύνθεση με προοπτική την αξία του Δημότη στον Δήμο και όχι φαινόμενα πολιτικής κενοτητας όπως οι ανεξαρτοποιησεις για λόγους προσωπικούς και ιδιοτελεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικός Επιστήμονας με όραμα για την πόλη μας! Μαζί σου Καλλίστρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ