Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καθαρίζει» τον πεζόδρομο της Βέροιας η Τροχαία

Τέλος στη «συνήθεια» των οδηγών, να μετατρέπουν τον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας σε πάρκινγκ, επιχειρεί να βάλει η Τροχαία. Η αυθαίρετη είσοδος κάθε είδους οχήματος στον πεζόδρομο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ η στάθμευση των οχημάτων στη Βικέλα και την
Πρ. Ηλία, τις ώρες που η αγορά είναι κλειστή και ειδικά τα βράδια του Σαββάτου, έτεινε να γίνει καθεστώς. Παρά τις συνεχής συστάσεις της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, το κακό είχε παραγίνει. 
Για του λόγου το αληθές, χθες βράδυ Σαββάτου, οι άντρες της Τροχαίας βεβαίωσαν πολλές παράνομες σταθμεύσεις στην οδό Βικέλα, κόβοντας κλήσεις στα παρκαρισμένα οχήματα.
Ο έλεγχος της Τροχαίας στους πεζόδρομους της Βέροιας, για τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, είναι πλέον συνεχής, ενώ σε συνδυασμό με την τοποθέτηση των νέων ανυψούμενων μπαρών στις τρεις εισόδους, θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα του πεζόδρομου, πρωί - βράδυ. 

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους ......
    Ας ρίχνουν και καμιά ματιά στην Πλατεία Δημαρχείου, έχει γίνει μόνιμο πάρκιν από το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 τροχονόμοι με τα πόδια χωρίς να σφυρίζουν ,αφαίρεση πινακίδων και άντε γεια.Υμεις δεν είμαστε κορόιδα να ψάχνουμε με τις ώρες θέση και οι πονηροί να μπαίνουν πεζόδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στα ψαράδικα να δούμε πότε θα βάλουν σειρά που δεν μπορείς να περάσεις πλέον ούτε με τα πόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πει ο καθε δημαρχος που θα κανει ενα δημοσιο παρκινγκ(δωρεαν εννοω)και μετα να κοβει κλισεις η Τροχαια.
    Υ.Γ.:Να μας επιστρεψει ο δημος τις 80,τουλαχιστον,θεσεις ελευθερου παρκινγκ που υπηρχαν πριν την "αναπλαση"της οδου Μητροπολεως και μετα το συζηταμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ματιά στην Κοντογεωργακη κάθε βράδυ απέραντο παρκινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ