Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκάρει η περιγραφή του διασώστη: «5 φορές τον επαναφέραμε, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε»

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά τον θάνατο του Χρήστου Πετρίδη στον τοπικό αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ των ομάδων Χαρίεσσα - Μελίκη. Ο άνθρωπος που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει την ζωή του 17χρονου ποδοσφαιριστή ήταν ο Βασίλης Ντάμτσιος, αδελφός
του προπονητή της Μελίκης Γιώργου Ντάμτσιου, ο οποίος εργάζεται στο ΕΚΑΒ και λόγω των ιατρικών γνώσεων που έχει, προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο αθλητή. «Ήμουν σαν θεατής στο γήπεδο και μόλις συνέβη το περιστατικό έτρεξα να βοηθήσω. Η μπάλα παιζόταν σε απόσταση 50 μέτρων μακριά, όταν ο 17χρονος ποδοσφαιριστής σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του. Ως διασώστης έκανα ότι μπορούσα για να σώσω την ζωή του παιδιού. Αρχικά επανέφερα την γλώσσα του και στην συνέχεια του έκανα μαλάξεις. 5 φορές τον επαναφέραμε, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε. Ήταν πολύτιμη η βοήθεια του επόπτη Ρηγοπούλου. Μέσα σε 15 λεπτά ήρθε σταθμός του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για το Νοσοκομείο Νάουσας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Ντάμτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ