Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγνώριστη η νύφη της Βέροιας - Συμμετείχε σε editorial μόδας με δημιουργίες Celebrity Skin

Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι αλλά και στιλάτες παρουσίες του πρώτου κύκλου του «My StyleRocks», ενώ τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά ασχολείται επαγγελματικά με τη μόδα. Η ξανθιά σεξοβόμβα έχει ανοίξει τη δική της μπουτίκ και είναι
πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο εγχείρημα, καθώς η μόδα είναι κάτι που λατρεύει! Για αυτό τον λόγο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιλέχτηκε από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο να φωτογραφηθεί για ένα editorial ξένου περιοδικού μόδας.
Η πανέμορφη καλλονή, με το αψεγάδιαστο σώμα πόζαρε – φορώντας αποκλειστικά δημιουργίες Celebrity Skin – σε ένα concept avante garde, προχωρημένης αισθητικής, κάτι που δεν την είχαμε συνηθίσει και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Η γνωστή Ελληνίδα ήταν πανέτοιμη να πειραματιστεί σε διαφορετικά styles που δεν είχε ξαναδοκιμάσει και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE ήταν πραγματικά αγνώριστη. Η όμορφη Αλεξάνδρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Νίκου Μαρκομπότσαρη και άκουγε όλες τις οδηγίες τόσο του φωτογράφου όσο και του art director. Δείτε τις φωτογραφίες:









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ