Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιωαννίδου: «Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτιμούν πιο elegant, φυσικά και chic μοντέλα»

Την γνωρίσαμε το 2017 με τη συμμετοχή της στο reality του ΑΝΤ1, το Nomads. Ένα σχεδόν χρόνο αργότερα το όνομα της Εύης Ιωαννίδου εμφανίζεται σε ένα νέο reality, το GNTM. Η καλλονή από τη Βέροια μιλάει για την απόφασή της να συμμετάσχει με διαφορά ενός χρόνου σε δύο τόσο διαφορετικά concepts αλλά και τι έγινε στα castings πριν η κριτική επιτροπή της ανακοινώσει την είσοδό της στο Next Top Model. «Για το Nomads μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤΙ, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή. Αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Με το GNTM πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να πάω σε ένα παιχνίδι σχετικό με μόδα και ομορφιά .Όταν προβαλλόταν ο πρώτος κύκλος, ήμουν πιο μικρή και το ζήλευα. Σκεφτόμουν συχνά «Θα τη ζήσω ποτέ αυτή την εμπειρία;». Κάθομαι, λοιπόν, μια μέρα στον καναπέ και έτσι όπως χαζεύω στο κινητό μου βλέπω «Δηλώστε συμμετοχή, ξεκινάει το reality Next top model και έχω μείνει παγωτό. Το σκέφτομαι λίγο και παίρνω την απόφαση. Βάζω δύο φωτογραφίες μου, συμπληρώνω τα στοιχεία μου και τα στέλνω. Δεν περνάει μία εβδομάδα και με παίρνουν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι θέλουν να με δουν στο πρώτο casting», είπε η Εύη στο περιοδικό People.

Πότε άρχισε να σκέφτεται ότι μπορεί τελικά να μπει στο παιχνίδι;

«Μετά τα pre-casting πίστεψα ότι έχω τις προδιαγραφές. Δεν έχω πειράξει ποτέ κάτι πάνω μου και γνώριζα ότι προτιμούσαν το φυσικό. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που απέκλεισαν την Ιωάννα Μπέλλα».

Συμφωνεί με την άποψη που εξέφρασε η κριτική επιτροπή;

«Συμφωνώ με το ότι αν θέλεις να γίνεις μοντέλο, ειδικότερα στο εξωτερικό, δεν πρέπει να πειράξεις κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα σου. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτιμούν πιο elegant, φυσικά και chic μοντέλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ιωάννα δεν μπορεί να κάνει πράγματα στο χώρο της μόδας. Έχει αποδείξει το αντίθετο και μπράβο της».

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω αν έχουν πειράξει κάτι και οι δύο πάνω τους,το σίγουρο είναι Ότι δεν έχουν πειράξει το .....μυαλό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ