Quantcast

http://picasion.com/

Σε βραδινή έξοδο μαζί με τους γονείς της η Εύη Ιωαννίδου

Η Εύη Ιωαννίδου μετά το τέλος του «GNTM» έχει ξεκινήσει να εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο και οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Η μελαχρινή καλλονή είχε δηλώσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια που ήταν μέσα στο παιχνίδι πως οι γονείς της είναι το στήριγμα της και
βρίσκονται πάντα στο πλευρό της. Δεδομένου ότι η Εύη βρίσκεται συνεχώς στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατάνε στην πρωτεύουσα, οι γονείς της την επισκέπτονται όσο πιο συχνά γίνεται, καθώς της έχουν τεράστια αδυναμία, αφού είναι μοναχοπαίδι.
Το βράδυ του Σαββάτου, η οικογένεια Ιωαννίδου βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι «Μέλισσες» και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο φωτογραφικός φακός του «TLIFE» ήταν εκεί και τους απαθανάτισε. Εκείνοι με την σειρά τους πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φακό. Δείτε τις φωτογραφίες:





6 σχόλια:

  1. γεια σου ρε Γιάναρε μεγάλε, ψοφάς για δημόσιες σχέσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Και η ερώτηση είναι: Ποιος νοιάζεται; .....

      Και η απάντηση είναι: ΚΑΝΕΝΑΣ......

      Διαγραφή
    2. Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται. Και μόνο που αφήνουν αυτοί οι δυο γονείς το παιδί τους να εκτίθεται και να γίνεται έρμαιο στα χέρια της τηλεθέασης είναι άκυροι και οι δυο. Άλλος κόσμος πραγματικά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ