Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για το «διπλό» η Βέροια στη Μελίτη

Ένα απαιτητικό αγωνιστικό 7ήμερο ξεκινάει από αύριο Κυριακή για τη «Βασίλισσα του Βορρά». Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη θα μεταβεί στη Φλώρινα για να αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας Μελιτέα Μελίτης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, στοχεύοντας φυσικά μόνο στη νίκη για να
παραμείνει στην κορυφή. Μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/2 οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν στα Γιαννιτσά το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ την επόμενη Κυριακή (24/2) θα υποδεχτούν τον Εδεσσαϊκό σε ένα ματς... από τα παλιά. Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα λιγότερα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στα Κουφάλια. Συγκεκριμένα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Μπακάλης και Χαντζάρας, ενώ αντίθετα θα βρίσκονται και πάλι εκτός ο τραυματίας Μεληκιώτης και ο ανέτοιμος Ιωάννου.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή είναι οι εξής:


Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μουχάλης, Κανούλας, Μυλωνάς, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Ταϊρης, Χαντζάρας.

Την αναμέτρηση του γηπέδου της Μελίτης θα διευθύνει ο Μάντζιος (Ηπείρου), με βοηθούς τους Παπαδημητρίου (Άρτας) και Τσάντα (Ηπείρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ