Quantcast

http://picasion.com/

Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Βέροια

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε
Σε ρυθμούς κατάκτησης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής βρίσκεται η Βέροια. Η ένδοξη ομάδα της Ημαθίας, μετά και την 18η αγωνιστική φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο. Την επόμενη αγωνιστική οι «κυανέρυθροι»
θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Μελιτέα Μελίτης (Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, 15:00). Μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 5 βαθμούς. Πλέον η Βέροια μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Βέβαια μην λησμονούμε πως η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, έχει να δώσει δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς κόντρα στον δεύτερο Άρη Παλαιοχωρίου και στην Αγκαθιά, η οποία βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή. Παιχνίδια ζωής ή θανάτου που ουσιαστικά θα κρίνουν το πρωτάθλημα. 

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους βλέπουμε οργανωμένο και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Μπράβο στη Βασίλισσα του Βορρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά να ξερουμε και με ποιους παιζουμε. Χωριά ειναι ολα αυτα. η Βέροια που κανονικα και λογικα θα επρεπε να πρωταγωνιστει στη Β εθνικη τωρα επρεπε να έχει 15 βαθμους διαφορα απο το δευτερο στη βαθμολογια.
    Σε καθε περιπτωση, καλη τυχη στην ομαδα και στη διοίκηση. κυριως στη δευτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδα φτιαχτηκε απο το μηδεν σχεδον τελευταια στιγμη. Επισης μεχρι τελευταια στιγμη δεν ξεραμε που θα παιζουμε. Γι αυτο μη λετε για χωρια, 15 βαθμους διαφορα και αλλες τετοιες ανοησιες. Επισης, ας ερθει ο κοσμος στο γηπεδο κι ας σταματησει απλα να σχολιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΝΙΚΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ, ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΄΄ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ΄΄ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ